Halvor Kristoffer jobber i dag som daglig leder i Trysil Oppmåling AS, ved siden av drift av egen eiendom. Han er utdannet master innen skogbruk og har erfaring fra en rekke jobber hovedsakelig innenfor offentlig eiendomsforvaltning. Halvor er trysling og bosatt på gården Sætre sør for Nybergsund. Han har siden 2015 drevet sitt eget firma, Trysil oppmåling AS. Nå gleder han seg stort til å ta fatt på nye oppgaver.

- Jobben som skogsjef i kommuneskogen er en mulighet en ikke kan takke nei til, og jeg gleder meg til å ta fatt. Det er en av landets største skogeiendommer som skal forvaltes på vegne av fellesskapet, og det blir både spennende og utfordrende. Jeg er jo utdannet innen skogbruk, og for min egen del er det veldig tilfredsstillende å endelig få en jobb som er mer faglig rettet enn hva som har vært tilfellet de senere årene, forteller Sætre.

- Nå vil jeg først bruke tiden framover på å gjøre meg skikkelig kjent både med ansatte og organisasjonen. Det er skogen som har vært og som fortsatt kommer til å være bærebjelken i driften. Den har vært drevet profesjonelt og godt i mange år, så i første omgang handler det om å videreføre og videreutvikle den. På sikt kan det være interessant å utvikle andre ting, men det får vi ta etter hvert, sier Sætre.

Styreleder Børre Rogstadkjærnet forteller at de er veldig fornøyde med at Halvor takket ja til stillingen.

- Halvor er utdannet forstkandidat fra Ås og han har en master i eiendomsforvaltning. Han har jobbet innenfor eiendomsforvaltning hele sitt liv og har en solid lokal forankring. Han kjenner mange folk og har god kunnskap om eiendommer i Trysil. Det er naturlig nok en stor fordel i en slik jobb. I tillegg er han veldig omgjengelig og har et behagelig vesen, så vi er veldig trygge på at dette blir bra og ser fram til at han tiltrer, forteller Rogstadkjærnet.

Halvor Kristoffer Sætre tiltrer som daglig leder i Trysil kommuneskoger KF 15. oktober i høst. Even Ifarness vil fortsatt fungere som skogsjef i TKS fram til Halvor Kristoffers tiltredelse.